Το κολάρο είναι καθολικό και ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές που διατίθενται στην αγορά. Σφίγγεται στη μία πλευρά. Είναι  μια πρωτοποριακή συσκευή που χρησιμοποιείται για βαθιά αναδόμηση μαλλιών. Ο ζεστός ατμός που παράγεται από τον υγραντήρα/σάουνα μαλλιών επιτρέπει στα μικροκύτταρα της τρίχας να διαστέλλονται, γεγονός που  διευκολύνει την ακριβέστερη απορρόφησή τους των ουσιών που περιέχονται σε διάφορους τύπους  σκευασμάτων κομμωτηρίου.
Κωδικός προϊόντος: HOODI
EAN: 5903816445544
Παραγωγός: Calissimo
14,49 €
11,69 € / καθαρά + (2,81 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 226 Τεμ.
Παράδοση απο: 11,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος

Κομμωτήριο Σάουνα Γιακά

Το κολάρο είναι καθολικό και ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές που διατίθενται στην αγορά. Σφίγγεται στη μία πλευρά.

Είναι  μια πρωτοποριακή συσκευή που χρησιμοποιείται για βαθιά αναδόμηση μαλλιών. Ο ζεστός ατμός που παράγεται από τον υγραντήρα/σάουνα μαλλιών επιτρέπει στα μικροκύτταρα της τρίχας να διαστέλλονται, γεγονός που  διευκολύνει την ακριβέστερη απορρόφησή τους των ουσιών που περιέχονται σε διάφορους τύπους  σκευασμάτων κομμωτηρίου.

Εν ολίγοις, περιλαμβάνει το άνοιγμα των πετσετών της τρίχας και την έγχυση μαλακτικών παραγόντων βαθιά μέσα στα μαλλιά. Αυτοί μπορεί να είναι ενυδατικοί παράγοντες (π.χ. μάσκες μαλλιών με αργκάν) ή  παράγοντες αναδόμησης (π.χ. αμπούλες κερατίνης ή μάσκες που γεμίζουν ελαττώματα στη δομή της τρίχας).

Η δημοπρασία είναι για το γιακά που φαίνεται στα αριστερά, όχι για τη σάουνα.

Αναπτύξτε την περιγραφή

Κατηγορία Βαπέρ

Παραγωγός Calissimo