Η σάουνα οφείλει την προέλευσή της στο επίκεντρο των θεραπευτικών ιδιοτήτων του νερού. Η σάουνα παράγει συνεχώς μεγάλες ποσότητες θερμού θεραπευτικού ατμού. Η περιποίηση μαλλιών υποστηρίζεται...
Κωδικός προϊόντος: YBL-1812-BLUE
EAN: 5903816469793
Παραγωγός: Calissimo
80,49 €
64,91 € / καθαρά + (15,58 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 73 Τεμ.
Παράδοση απο: 20,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος
Προδιαγραφές

Sarah υγραντήρας σάουνας κομμωτηρίου για κομμωτήριο για αναδόμηση, ανάπλαση και περιποίηση μαλλιών

Αυτό το μοντέλο διακρίνεται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Δύο τρόποι λειτουργίας
  • Ευρύχωρο δοχείο νερού
  • Σταθερή βάση τεσσάρων αστέρων 
  • Ενσωματωμένο χρονόμετρο 
  • Σωλήνας θέρμανσης από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Moc: 650W

Η σάουνα οφείλει την προέλευσή της στην εστίαση στις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού. Η σάουνα παράγει συνεχώς μεγάλες ποσότητες ζεστού θεραπευτικού ατμού. Η περιποίηση μαλλιών υποστηρίζεται εντατικά από τις υπέροχες ιδιότητες του ατμού. Σε περιόδους εκλαΐκευσης της χρήσης των μόνιμων κυμάτων και της βαφής μαλλιών σε κοινές θεραπείες, τα υγιή μαλλιά έχουν γίνει η μεγαλύτερη επιθυμία. Μετά την ολοκλήρωση του χτενίσματος, η σάουνα χρησιμοποιείται για την περιποίηση των μαλλιών εισάγοντας μια ειδική περιποίηση.

Με τον όρο περιποίηση μαλλιών συνήθως εννοούμε την εφαρμογή ενός προϊόντος περιποίησης απευθείας στα μαλλιά. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για την αποτελεσματική αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών, αλλά μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά τους χρησιμοποιώντας την απίστευτη δύναμη του νερού. Η σάουνα χρησιμοποιεί αυτό το διάλυμα, βοηθώντας τα μόρια των ουσιών περιποίησης να διεισδύσουν γρήγορα και αποτελεσματικά στα μαλλιά, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Με τον όρο περιποίηση μαλλιών εννοούμε συνήθως την εφαρμογή ενός προϊόντος περιποίησης απευθείας στα μαλλιά. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για την αποτελεσματική αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών, αλλά μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά τους χρησιμοποιώντας την απίστευτη δύναμη του νερού. Η σάουνα χρησιμοποιεί αυτό το διάλυμα, βοηθώντας τα μόρια των ουσιών περιποίησης να διεισδύσουν γρήγορα και αποτελεσματικά στα μαλλιά, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Η σάουνα σας επιτρέπει να εισάγετε ενυδατικά ή αναδόμητα μέσα στα μαλλιά, όπως: μάσκα μαλλιών αργού ή αμπούλες κερατίνης.

Οι δημοπρασίες μας περιλαμβάνουν επίσης τη σάουνα Sarah σε άλλες χρωματικές παραλλαγές

Αναπτύξτε την περιγραφή

Κατηγορία Βαπέρ

Παραγωγός Calissimo