Κωδικός προϊόντος: Z-YBL-1408D6-HANG
EAN: 5903816469762
Παραγωγός: Calissimo
714,49 €
576,20 € / καθαρά + (138,29 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: μη διαθέσιμο
Στην αποθήκη: 0 Τεμ.
Παράδοση απο: 25,00 €
Ενημέρωσέ με για την διαθεσιμότητα Δες και άλλα προϊόντα
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος

Η σάουνα οφείλει την προέλευσή της εστιάζοντας στις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού. Η σάουνα παράγει συνεχώς μεγάλες ποσότητες μικροσκοπικής, θεραπευτικής ομίχλης μέσω αυστηρά ελεγχόμενων υπερηχητικών κυμάτων  . Η θεραπεία μαλλιών υποστηρίζεται εντατικά χάρη στις υπέροχες ιδιότητες του water micro-mist. Στην εποχή της εκλαΐκευσης της χρήσης περμανάντ και βαφής μαλλιών σε κοινές θεραπείες, ήταν  τα δικά σας υγιή μαλλιά που έγινε η μεγαλύτερη επιθυμία μας να δημιουργήσουμε αυτό το υπέροχο μηχάνημα. Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία ενός χτενίσματος, πηγαίνετε στη σάουνα για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας εισάγοντας μια ειδική περιποίηση.

Με τον όρο φροντίδα των μαλλιών σας, εννοούμε συνήθως την εφαρμογή του προϊόντος περιποίησης απευθείας στα μαλλιά. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να επανορθώσετε αποτελεσματικά τα κατεστραμμένα μαλλιά, αλλά μπορείτε να τα κάνετε πιο αποτελεσματικά αξιοποιώντας την εκπληκτική δύναμη του νερού. Η σάουνα χρησιμοποιεί αυτό το διάλυμα, βοηθά τα σωματίδια των ουσιών περιποίησης να διεισδύσουν γρήγορα και αποτελεσματικά στα μαλλιά, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της θεραπείας .

Η σάουνα σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τη γωνία ανύψωσης του θόλου. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει στον πελάτη να χαλαρώνει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας , καθώς κανένας εξοπλισμός δεν κρύβει τα μάτια και το πρόσωπο του πελάτη, γεγονός που εξαλείφει την πιθανή αίσθηση απομόνωσης και άγχους που σχετίζεται με αυτό το είδος θεραπείας. Ο θόλος είναι ανυψωμένος κατακόρυφα, επομένως δεν απαιτείται ειδικός αποθηκευτικός χώρος.

Η σάουνα, χάρη στον ενσωματωμένο καθετήρα υπερήχων, παράγει μια θεραπευτική ομίχλη. Σε αντίθεση με τις συσκευές που χρησιμοποιούν ζεστό ατμό, η σάουνα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τη θερμοκρασία της παραγόμενης ομίχλης, γεγονός που εξασφαλίζει θετικά συναισθήματα και άνεση στον πελάτη κατά τη διάρκεια της θεραπείας . Η ποσότητα της παραγόμενης ομίχλης ελέγχεται επίσης αυστηρά από τη συσκευή. Αυτό επιτρέπει την ατομική προσαρμογή των λεπτομερειών της θεραπείας σε κάθε τύπο μαλλιών  και τις προδιαγραφές ενός συγκεκριμένου παράγοντα. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι θα χρησιμοποιηθεί η σωστή ποσότητα ομίχλης για κάθε θεραπεία. Η σάουνα διαθέτει επίσης αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας, χρόνου λειτουργίας και στάθμης ομίχλης.

Η σάουνα σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το ύψος του σώματος, κάτι που θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το ύψος της συσκευής στο ατομικό ύψος κάθε πελάτη. Η σάουνα είναι επιπλέον εξοπλισμένη με μοχλό που θα παρέχει στο κομμωτήριο πιο ασφαλές κράτημα και τη δυνατότητα ομαλής προσαρμογής.

Η συσκευή διαθέτει μεγάλη δεξαμενή νερού. Η δεξαμενή, υποθέτοντας χρόνο επεξεργασίας 8 λεπτών, θα επιτρέψει σε έως και 20 πελάτες να εξυπηρετηθούν με ένα γέμισμα . Επιπλέον, περιλαμβάνει δείκτη στάθμης νερού που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τον προγραμματισμό των θεραπειών. Έτσι, ακόμη και με μεγάλο αριθμό πελατών και την ένταση των θεραπειών, η συσκευή εγγυάται την ομαλή λειτουργία της σάουνας και την απρόσκοπτη πορεία κάθε θεραπείας.

Η ομίχλη περιβάλλει απαλά το κεφάλι του πελάτη λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή διαθέτει ξεχωριστά κανάλια για ψύξη αέρα και θεραπευτική ομίχλη . Ο κρύος αέρας παρέχεται στο εσωτερικό του θόλου από το κέντρο του πίσω τμήματός του, επιτρέποντάς του να κρυώσει αμέσως και να διατηρήσει τη θερμοκρασία της σάουνας ομίχλης.

Το δοχείο αποστράγγισης εξαλείφει πιθανές απροσδόκητες διαρροές νερού . Τα ακροφύσια ψεκασμού βρίσκονται στην κορυφή του θόλου και το σχήμα τους εμποδίζει το νερό να στάζει απευθείας στα μαλλιά της πελάτισσας.

Η σάουνα σας επιτρέπει να αντλείτε ενυδατικούς ή αναδόμητους παράγοντες μέσα στα μαλλιά, όπως π.χ μάσκα μαλλιών αργού ή αμπούλες κερατίνης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Ρύθμιση θερμοκρασίας έως  65°C
  • ζεστή και δροσερή ομίχλη
  • Ρύθμιση 5 επιπέδων  της έντασης της μικροομίχλης
  • Οζονοθεραπεία
  • Λειτουργία ιονισμού
  • 10 προγράμματα
  • Έξυπνη οθόνη αφής
  • Μεγάλη δεξαμενή νερού
  • Χρονοδιακόπτης 0-60 λεπτά
    Αναπτύξτε την περιγραφή

    Κατηγορία Βαπέρ

    Παραγωγός Calissimo