[product_gallery_1] [product_gallery_3] VGT-6250 υπερηχητικό καθαριστικό μπανιέρας Ροδέλα για την αφαίρεση δυνατής βρωμιάς από δυσπρόσιτα σημεία. Ο καθαρισμός γίνεται βάζοντας το υγρό σε κατάσταση...
Κωδικός προϊόντος: VGT-6250
EAN: 5903816470102
Παραγωγός: Sonicco
79,99 €
64,51 € / καθαρά + (15,48 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 252 Τεμ.
Παράδοση απο: 13,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος
Προδιαγραφές

VGT-6250 υπερηχητικό καθαριστικό μπανιέρας

Ροδέλα για την αφαίρεση δυνατής βρωμιάς από δυσπρόσιτα σημεία. Ο καθαρισμός γίνεται βάζοντας το υγρό σε κατάσταση δόνησης. Δεν προκαλεί ζημιά κατά το πλύσιμο.

Η τεχνολογία πλύσης/αποστείρωσης με υπερήχους εξασφαλίζει γρήγορο και σχολαστικό καθαρισμό ακόμα και των πιο δύσκολων σχημάτων.

Λόγω σπηλαίωσης, η οποία συνεπάγεται τη δημιουργία μεγάλου αριθμού κυμάτων πίεσης στο διάλυμα πλύσης - που προκαλούνται από την έκρηξη φυσαλίδων αέρα a> καθαριότητα τους.τέλεια την ενώ εξασφαλίζοντας στα καθαρισμένα αντικείμενα, βοηθά στην αποφυγή μηχανικής βλάβηςΑυτή η μέθοδος καθαρισμού κάθε επιφάνεια. διαχωρίζονται εύκολα οι ρύποι υπερηχητικών κυμάτων - υπό την επίδραση 

Σε τι χρησιμεύει το καθαριστικό υπερήχων; 

Η χρήση καθαριστικών υπερήχων (το λεγόμενο καθαριστικό υπερήχων) επιτρέπει τον καθαρισμό δυσπρόσιτων επιφανειών, όπως κεφαλές μικροδερμοαπόξεσης διαμαντιού ή εργαλεία με πολύπλοκα σχήματα

Όταν χρησιμοποιείτε το κατάλληλο υγρό, τα καθαριστικά υπερήχων είναι κατάλληλα για την απολύμανση όλων των τύπων αντικειμένων!

Τι να χρησιμοποιήσετε σε ένα καθαριστικό υπερήχων; 

Σε ένα καθαριστικό υπερήχων  , χρησιμοποιήστε μόνο καθαριστικά που προορίζονται για καθαρισμό με υπερήχους . Τέτοιοι παράγοντες είναι μη εύφλεκτοι και είναι συνήθως υδατικά διαλύματα

Ιδιότητες συσκευής:

  • Το πλυντήριο έχει χωρητικότητα 600ml
  • Δυνατότητα ρύθμισης χρόνου εργασίας
  • Διαθέτει καλάθι με λαβή απορρόφησης κραδασμών και κάλυμμα απορρόφησης θορύβου

Οθόνη LCD με πίνακα ελέγχου: 

Το πλυντήριο που προτείνουμε έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τον χρόνο λειτουργίας και τη θερμοκρασία, διασφαλίζοντας τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας καθαρισμού.

Όλες οι παράμετροι εμφανίζονται στην οθόνη LCD. Η λειτουργία ολόκληρης της συσκευής είναι απλή και διαισθητική. Το πλυντήριο διαθέτει επίσης μονωτικούς μορφοτροπείς που παρέχουν πρόσθετη προστασία για τα καθαρισμένα προϊόντα.

Το σετ περιλαμβάνει:

  1. Καθαριστικό υπερήχων VGT-6250
  2. Καλώδιο τροφοδοσίας
  3. Καλάθι

Ένα βιομηχανικό καθαριστικό υπερήχων είναι εξειδικευμένος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται σε εργαστήρια και εργοστάσια. Ο υπερηχητικός καθαρισμός του εξοπλισμού και των εξαρτημάτων του δεν απαιτεί πολύ χρόνο - Βιομηχανικός τα καθαριστικά βελτιώνουν την αποδοτικότητα της εργασίας σε κάθε επιχείρηση. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου υπερήχων δεν μπορεί να συγκριθεί με τον μηχανικό καθαρισμό, ο οποίος συχνά απαιτεί πολύ χρόνο, προσπάθεια και υπομονή. Χρησιμοποιώντας καθαριστικά υπερήχων για τον καθαρισμό, μπορείτε να εστιάσετε στους στόχους σας (αντί να ανησυχείτε για μολυσμένα μέρη) και να βελτιώσετε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Η χρησιμότητά τους εκτιμάται όλο και περισσότερο από βιομηχανικές εταιρείες, συνεργεία αυτοκινήτων κ.λπ. Είναι επίσης αναντικατάστατα κατά την ανακαίνιση ιστορικών στοιχείων. Χάρη σε αυτό, αποκτάτε προσωπική άνεση, καθώς και την άνεση των πελατών σας.

Οι μορφοτροπείς μεγάλης διαμέτρου παρέχουν καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού και αυξάνουν την απόδοση της συσκευής. 

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χάλυβα.

Τεχνικές προδιαγραφές:

  • Υλικό δεξαμενής: Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χωρητικότητα: 600 ml
  • Οθόνη: LED
  • Τροφοδοσία: 220 ~ 240V
  • Συχνότητα υπερήχων: 40 kHz
  • Ισχύς υπερήχων: 65W


    Διαστάσεις:
  • Πλάτος καλαθιού: 23,5cm
  • Μήκος καλαθιού: 13,5cm
  • Ύψος: 7cm
Αναπτύξτε την περιγραφή

Παραγωγός Sonicco