Καθαριστικό για την απομάκρυνση ισχυρών λεκέδων από δύσκολα προσβάσιμα σημεία. Η καθαριότητα επιτυγχάνεται με τον προσδιορισμό του υγρού σε κατάσταση δόνησης. Δεν προκαλεί καμία ζημιά κατά τον καθαρισμό. Η τεχνολογία καθαρισμού/αποστείρωσης με υπερήχους εξασφαλίζει γρήγορο και ακριβές καθαρισμό ακόμα και των πιο δύσκολων σχημάτων.
Κωδικός προϊόντος: ULTRA-030S
EAN: 5903816469878
Παραγωγός: Sonicco
90,49 €
72,98 € / καθαρά + (17,52 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 6 Τεμ.
Παράδοση απο: 13,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος
Προδιαγραφές

Υπερήχων καθαριστικό Sonicco ULTRA-030

Καθαριστικό για την απομάκρυνση ισχυρών λεκέδων από δύσκολα προσβάσιμα σημεία. Η καθαριότητα επιτυγχάνεται με τον προσδιορισμό του υγρού σε κατάσταση δόνησης. Δεν προκαλεί καμία ζημιά κατά τον καθαρισμό.

Η τεχνολογία καθαρισμού/αποστείρωσης με υπερήχους εξασφαλίζει γρήγορο και ακριβές καθαρισμό ακόμα και των πιο δύσκολων σχημάτων.

Μέσω της καβιτάσης, η οποία προκαλείται στο καθαριστικό διάλυμα από μεγάλο αριθμό πιέσεων κυμάτων - που προκαλούνται από την εσωτερική κατάρρευση φυσαλίδων αέρα υπό την επίδραση υπερήχων - τα ρύπανση απομονώνονται εύκολα από κάθε επιφάνεια. Αυτή η μέθοδος καθαρισμού βοηθά στην αποφυγή μηχανικών βλαβών στα αντικείμενα που καθαρίζονται, παρέχοντας ταυτόχρονα την άριστη καθαριότητά τους.

Ποια είναι η χρήση ενός υπερήχου καθαριστή;

Η χρήση υπερήχων καθαριστών (γνωστών και ως υπερήχων καθαριστήριο) επιτρέπει τον καθαρισμό δυσπρόσιτων επιφανειών, όπως οι κεφαλές για τη διαμαντένια μικροδερμαβραζία ή εργαλεία με περίπλοκο σχήμα.

Με τη χρήση κατάλληλου καθαριστικού υγρού, οι υπερήχοι καθαριστές είναι κατάλληλοι για απολύμανση οποιουδήποτε είδους αντικειμένων!

Τι να καθαρίσετε σε έναν υπερήχο καθαριστή;

Σε έναν υπερήχο καθαριστή πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο καθαριστικά προϊόντα που προορίζονται για χρήση με υπερήχους. Τέτοια προϊόντα είναι μη εύφλεκτα και συνήθως είναι αναλώσιμα διαλύματα.

Χαρακτηριστικά της συσκευής:

  • Δυνατότητα ρύθμισης χρόνου λειτουργίας
  • Περιλαμβάνει καλάθι με απορροφητική λαβή για απορρόφηση κραδασμών και αθόρυβο κάλυμμα

Οθόνη LCD με πίνακα ελέγχου:

Η προτεινόμενη από εμάς πλυντήριο διαθέτει ρύθμιση χρόνου, προσφέροντας πλήρη έλεγχο της διαδικασίας καθαρισμού.

Όλες οι παράμετροι εμφανίζονται στην οθόνη LCD. Η λειτουργία ολόκληρης της συσκευής είναι απλή και ευανάγνωστη. Το πλυντήριο διαθέτει επίσης μετατροπείς απομόνωσης που παρέχουν επιπλέον προστασία στα καθαριζόμενα προϊόντα.

Σύνθεση συσκευασίας:

  1. Υπερήχων πλυντήριο SONICCO ULTRA-030
  2. Καλώδιο τροφοδοσίας
  3. Καλάθι

Ένα εξειδικευμένο εργαλείο καθαρισμού με υπερήχους είναι μια βιομηχανική πλυντήριο που χρησιμοποιείται σε εργαστήρια και εργοστάσια. Ο υπερήχος καθαρίζει τον εξοπλισμό και τα εξαρτήματά του γρήγορα και αποτελεσματικά - τα βιομηχανικά πλυντήρια βελτιώνουν την εργασία σε κάθε επιχείρηση. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου με υπερήχους δεν μπορεί να συγκριθεί με τον μηχανικό καθαρισμό, ο οποίος συχνά απαιτεί πολύ χρόνο, κόπο και υπομονή. Χρησιμοποιώντας τα βιομηχανικά πλυντήρια με υπερήχους για τον καθαρισμό, μπορείτε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας (αντί να ανησυχείτε για τα βρώμικα εξαρτήματα) και να βελτιώσετε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Οι βιομηχανικές εταιρείες, οι αυτοκινητοβιοτεχνίες κ.λπ. αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο τη χρησιμότητά τους. Είναι επίσης αναντικατάστατα για την ανακαίνιση ιστορικών στοιχείων. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε προσωπική άνεση, καθώς και άνεση για τους πελάτες σας.

Οι μετατροπείς με μεγάλη διάμετρο παρέχουν καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού και αυξημένη απόδοση της συσκευής. 

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χάλυβα.

Τεχνικές προδιαγραφές:

  • Χωρητικότητα: 4500ml
  • Οθόνη: LED
  • Τροφοδοσία: 220 ~ 240V
  • Συχνότητα υπερήχων: 40 kHz
  • Ισχύς υπερήχων: 180W
  • Μέγεθος δοχείου: 300x150x100mm (μήκος x πλάτος x ύψος)
Αναπτύξτε την περιγραφή

Παραγωγός Sonicco