Κωδικός προϊόντος: W-1902
EAN: 5903816439673
Παραγωγός: Callimed
33,73 €
24,99 €
20,15 € / καθαρά + (4,84 € VAT 24%)
Εξοικονομήστε!
8,74 €
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 279 Τεμ.
Παράδοση απο: 17,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος

Προπώληση! Εγγύηση τιμής !

 

Αποτριχωτική συσκευή λέιζερ IPL W-1902
 

Οι αποτριχωτικές συσκευές IPL είναι συσκευές αποτρίχωσης που εκπέμπουν ένα φάσμα παλμών φωτός διαφόρων μηκών κύματος, οι οποίοι όταν απορροφώνται από τις ρίζες των μαλλιών εξασθενούν τη δομή τους. Μετά τη θεραπεία, τα μαλλιά σταματούν να αναπτύσσονται ή ξαναγίνονται πιο λεπτά και πιο ευαίσθητα.
 

Το IPL είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές φωτοθεραπείας. Αυτή η συντομογραφία προέρχεται από τις λέξεις Intense Pulsed Light. Δεν είναι λέιζερ, αν και οι συνηθισμένες συσκευές που χρησιμοποιούν τεχνολογία έντονου παλμικού φωτός ονομάζονται λέιζερ IPL. 

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής για την υγεία μας, δεν υπάρχουν αντενδείξεις για να την κάνουμε για την αφαίρεση τρίχας. Κατά τη διάρκεια της ακτινοβόλησης, μπορεί να αισθανθείτε μια ελαφριά ενόχληση που εκδηλώνεται με μυρμήγκιασμα ή κάψιμο.
 

Η συσκευή εγγυάται αποτελεσματική αποτρίχωση. Η αποτρίχωση με IPL αφαιρεί τις περιττές τρίχες μόνιμα , αλλά όχι για πάντα. Στην αρχή της χρήσης, θα πρέπει να γίνονται 6-10 θεραπείες με μεσοδιάστημα 4 έως 8 εβδομάδων. Μετά το τέλος του κύκλου, συνιστάται η χρήση ενισχυτικών θεραπειών κατά διαστήματα. Ήδη μετά την πρώτη θεραπεία, περίπου το 30% της τρίχας αφαιρείται και με κάθε επόμενη θεραπεία , τα μαλλιά γίνονται πιο λεπτά και λιγότερο ορατά

Το φως IPL αφαιρεί όλα τα χρώματα μαλλιών με το ίδιο αποτέλεσμα! 

Το προϊόν χαρακτηρίζεται από  μεγάλη διάρκεια ζωής και εγγύηση πολλών ετών χρήσης . Από οικονομική άποψη, αυτό το κόστος είναι συχνά χαμηλότερο από μια σειρά θεραπειών στο ιατρείο . Όλα είναι χάρη στην ελαφριά αποτριχωτική συσκευή ή "οικιακή αποτριχωτική συσκευή λέιζερ".

Προσδιορισμός:

  • 5 προγράμματα
  • 2 τρόποι λειτουργίας
  • ψηφιακή οθόνη
  • παροχή ρεύματος
  • ισχύς 36W
  • κύμα φωτός: 600nm-900nm
  • συμπαγές μέγεθος (170x74x57mm)

Περιλαμβάνονται γυαλιά ασφαλείας

Αναπτύξτε την περιγραφή

Κατηγορία IPL Λάσερ

Παραγωγός Callimed