Υπέρυθρη κουβέρτα + δερμομασάζ Κουβέρτα - σάουνα χρησιμοποιεί υπέρυθρη θερμότητα για να σας βοηθήσει αποτελεσματικά να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος και να διαμορφώσετε τη σιλουέτα σας....
Κωδικός προϊόντος: B73-BE043B
EAN: 5903816421630
Παραγωγός: Calissimo
295,49 €
238,30 € / καθαρά + (57,19 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 64 Τεμ.
Παράδοση απο: 25,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος

Υπέρυθρη κουβέρτα + δερμομασάζ

Κουβέρτα - σάουνα χρησιμοποιεί υπέρυθρη θερμότητα για να σας βοηθήσει αποτελεσματικά να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος και να διαμορφώσετε τη σιλουέτα σας.

Επιπλέον, έχει καθαριστικό αποτέλεσμα - απομακρύνοντας τοξικές ουσίες από το σώμα.

Το δερμομασάζ  χρησιμοποιεί αρνητική πίεση για να ξεμπλοκάρει τη ροή του αίματος και του οξυγόνου στην περιοχή που επηρεάζεται από την κυτταρίτιδα . Ο συνδετικός ιστός σφίγγεται, επιτρέποντας στο δέρμα να επιστρέψει σε μια υγιή και φυσικά λεία κατάσταση.

Η εξαιρετική επίδραση της θερμικής ακτινοβολίας στην ανθρώπινη υγεία έχει αποδειχθεί από διάφορες ιατρικές μελέτες. Οι υπέρυθρες ακτίνες απορροφώνται σχεδόν εξ ολοκλήρου και μετατρέπονται σε θερμότητα στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος. Οι ακτίνες διεισδύουν σε βάθος έως και 4 εκατοστά και φτάνουν στον υποδόριο ιστό, ο οποίος, όπως γνωρίζουμε, είναι πλούσια αγγειωμένος.

Ως αποτέλεσμα μιας σημαντικής επιτάχυνσης του μεταβολισμού, το σώμα εκκρίνει όχι μόνο νερό, αλλά και συστατικά καύσης λίπους, βαρέα μέταλλα και πολλές άλλες τοξικές ουσίες.

Το δερμομασάζ  χρησιμοποιεί αρνητική πίεση για να ξεμπλοκάρει τη ροή του αίματος και του οξυγόνου στην περιοχή που επηρεάζεται από την κυτταρίτιδα . Ο συνδετικός ιστός σφίγγεται, επιτρέποντας στο δέρμα να επιστρέψει σε μια υγιή και φυσικά λεία κατάσταση.

Η θεραπεία επιταχύνει επίσης την αποστράγγιση των υπολειμματικών μεταβολικών αποβλήτων μέσω του λεμφικού συστήματος και των τριχοειδών αγγείων.

Η ρύθμιση της μέγιστης και ελάχιστης πίεσης κενού καθιστά δυνατή την εκτέλεση θεραπειών σε πελάτες με ευαίσθητους τύπους δέρματος.

Η επίδραση του δερμομασάζ στο δέρμα:

  • βελτίωση του μεταβολισμού
  • μείωση του λιπώδους ιστού
  • αποβολή τοξινών
  • βελτίωση της ανοσίας
  • μείωση του οιδήματος που προκύπτει από απόφραξη των λεμφικών αγγείων
  • μείωση της κυτταρίτιδας
  • μοντελοποίηση σιλουέτας
  • βελτίωση της συνολικής κατάστασης του σώματος
  • μείωση των ρυτίδων του προσώπου
  • βελτιώνοντας την εμφάνιση του λαιμού και του αυχένα

Η υπέρυθρη κουβέρτα που προσφέρουμε

είναι μια επαγγελματική καλλυντική συσκευή που,  χάρη στη χρήση υπέρυθρης θερμότητας, βοηθά αποτελεσματικά να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος και να διαμορφώσετε μια λεπτή σιλουέτα.

Επιπλέον, η κουβέρτα θα αφαιρέσει τις τοξικές ουσίες από το σώμα σας και θα συσφίξει το δέρμα μετά από γρήγορη απώλεια βάρους.

Η κουβέρτα είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό PVC. Το υλικό μπορεί να διατηρηθεί καθαρό πολύ εύκολα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς, απώλειας βάρους και σπα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ισχύς: 500 W

Διαστάσεις:

  • Πλάτος: 81 cm 
  • Μήκος: 168 cm
Αναπτύξτε την περιγραφή

Παραγωγός Calissimo