Λεμφική παροχέτευση - μασάζ ποδιών Η λεμφική παροχέτευση είναι μια αποτελεσματική μέθοδος μείωσης του οιδήματος, της κυτταρίτιδας και καθαρισμού του σώματος από τις τοξίνες . Τώρα μπορείτε να...
Κωδικός προϊόντος: LIMFA-LEG1105-BLACK
EAN: 5903816470430
Παραγωγός: Calissimo
105,49 €
85,07 € / καθαρά + (20,42 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 25 Τεμ.
Παράδοση απο: 11,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος

Λεμφική παροχέτευση - μασάζ ποδιών

Η λεμφική παροχέτευση είναι μια αποτελεσματική μέθοδος μείωσης του οιδήματος, της κυτταρίτιδας και καθαρισμού του σώματος από τις τοξίνες . Τώρα μπορείτε να απολαύσετε επαγγελματικά εφέ στην άνεση του σπιτιού σας, χάρη στο απλό και διαισθητικό μασάζ ποδιών μας.

Η συσκευή μας λειτουργεί διεγείροντας τους ιστούς και τον λιπώδη ιστό, καθιστώντας τους πιο επιρρεπείς σε αλλαγές. Δημιουργώντας αρνητική πίεση, η συσκευή διεγείρει το λεμφικό σύστημα, το οποίο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες. Επιπλέον, το μασάζ συσφίγγει το δέρμα, παρέχοντάς σας μια λεία και όμορφη επιφάνεια .

Μην περιμένετε, φροντίστε το σώμα σας επαγγελματικά και αποτελεσματικά τώρα!

Το μοντέλο μασάζ λεμφικής παροχέτευσης έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα που διατίθενται στην αγορά.

Χάρη στην ειδική αντλία και τη γρήγορη φόρτιση, μπορείτε να απολαύσετε ακόμη πιο αποτελεσματική και μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης της συσκευής. Επιπλέον, το μασάζ μας παράγει πολύ χαμηλότερο επίπεδο θορύβου από άλλα μοντέλα, γεγονός που επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια των θεραπειών .

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της συσκευής μας είναι η δυνατότητα κλεισίματος μεμονωμένων θαλάμων, γεγονός που επιτρέπει τη βελτιστοποίηση των θεραπειών σε συγκεκριμένες μυϊκές περιοχές. Αυτό κάνει τις θεραπείες ακόμα πιο αποτελεσματικές και ακριβείς.

Το μασάζ μας διαθέτει έως και 6 λειτουργίες, 8 επίπεδα και 8 ζώνες/θάλαμοι που εξασφαλίζουν πλήρη κάλυψη των ποδιών και τη δυνατότητα προσαρμογής των θεραπειών στις ιδιαίτερες ανάγκες του χρήστη. Επιπλέον, η συσκευή μασάζ μας διαθέτει λειτουργία περιτύλιξης ποδιών 360 μοιρών , η οποία επιτρέπει ακόμα καλύτερη διείσδυση στους μυς.

Η συσκευή λειτουργεί διαισθητικά και ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη διάρκεια της θεραπείας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιοπιστία του προϊόντος.

Επιλέξτε το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης μας και απολαύστε επαγγελματικά αποτελέσματα στην άνεση του σπιτιού σας!

Η λεμφική παροχέτευση είναι μια αποτελεσματική μέθοδος καταπολέμησης πολλών παθήσεων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Εδώ είναι μερικά από τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε μετά από τακτική χρήση της λεμφικής μας παροχέτευσης:

▶️ Μείωση της αίσθησης των βαριών ποδιών , που θα σας επιτρέψει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και άνεση κατά τις καθημερινές δραστηριότητες.

▶️ Διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου , που συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής κατάστασης του οργανισμού.

▶️ Πρόληψη της συσσώρευσης και ανάπτυξης λιπώδους ιστού , που βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους και σωματικής φόρμας.

▶️ Πρόληψη της χαλάρωσης του δέρματος , που βοηθά στη διατήρηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος, ειδικά γύρω από τα πόδια.

▶️ Σύσφιξη του δέρματος , που σας επιτρέπει να επιτύχετε καλύτερη ποιότητα δέρματος, απαλλαγμένο από κυτταρίτιδα και άλλες ατέλειες.

▶️ Εξάλειψη του οιδήματος , που μπορεί να είναι ενοχλητικό και να προκαλέσει ενόχληση.

▶️ Πρόληψη του σχηματισμού νέου οιδήματος , το οποίο βοηθά στην αποφυγή πιο σοβαρών προβλημάτων υγείας.

▶️ Μείωση της κυτταρίτιδας , που επιτρέπει την πιο λεία και αισθητική επιδερμίδα.

▶️ Καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες , κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την υγεία του οργανισμού και σας επιτρέπει να αποφύγετε πολλές ασθένειες.

▶️ Αναγέννηση μετά την άσκηση , που σας επιτρέπει να επανέλθετε στη φόρμα σας πιο γρήγορα μετά από έντονη προπόνηση ή εξαντλητική εργασία.

Χρησιμοποιώντας τακτικά τη λεμφική μας παροχέτευση, μπορείτε να αποκομίσετε πολλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία σας.

Να θυμάστε ότι το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης έχει τις αντενδείξεις του . Δεν πρέπει να εκτελείται στην περίπτωση:

❌ Διαταραχές του κυκλοφορικού, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης βηματοδότη

❌ Φλεγμονή αγγείων και λεμφαδένων

❌ Επιληψία

❌ Λοιμώδη νοσήματα, όπως η γρίπη

❌ Εγκυμοσύνη

❌ Ανεπάρκεια οποιουδήποτε οργάνου στο σώμα.

Να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Αναπτύξτε την περιγραφή

Κατηγορία Λεμφικό Μασάζ

Παραγωγός Calissimo