Ροδέλα  για την αφαίρεση βαριάς  βρωμιάς από δυσπρόσιτα σημεία. Ο καθαρισμός γίνεται  με δόνηση του υγρού. Δεν προκαλεί ζημιά  κατά το πλύσιμο.
Κωδικός προϊόντος: ULTRA-9600
EAN: 5903816490438
Παραγωγός: Calissimo
29,99 €
24,19 € / καθαρά + (5,81 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 337 Τεμ.
Παράδοση απο: 13,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος
Προδιαγραφές

Καθαριστικό μπανιέρας υπερήχων Sonicco  ULTRA-9600 

Ροδέλα  για την αφαίρεση βαριάς  βρωμιάς από δυσπρόσιτα σημεία. Ο καθαρισμός γίνεται  με δόνηση του υγρού. Δεν προκαλεί ζημιά  κατά το πλύσιμο.

Η τεχνολογία πλύσης/αποστείρωσης με υπερήχους εξασφαλίζει γρήγορο και σχολαστικό καθαρισμό ακόμα και των πιο δύσκολων σχημάτων.

Χάρη στη σπηλαίωση, η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία  μεγάλης ποσότητας κυμάτων πίεσης στο διάλυμα καθαρισμού - που προκαλείται από την έκρηξη φυσαλίδων αέρα  υπό την επίδραση  υπερηχητικών κυμάτων -  οι ρύποι  διαχωρίζονται εύκολα από κάθε επιφάνεια. Αυτή η μέθοδος καθαρισμού  βοηθά στην αποφυγή μηχανικών βλαβών  στα καθαρισμένα αντικείμενα,  ενώ παράλληλα διασφαλίζει την τέλεια καθαριότητα  τους.

Σε τι χρησιμεύει το καθαριστικό υπερήχων; 

Η χρήση καθαριστικών υπερήχων επιτρέπει τον καθαρισμό δυσπρόσιτων επιφανειών όπως διαμαντένιες κεφαλές μικροδερμοαπόξεσης ή εργαλεία με πολύπλοκα σχήματα .

Όταν χρησιμοποιείτε το κατάλληλο υγρό, τα καθαριστικά υπερήχων είναι κατάλληλα για την απολύμανση όλων των τύπων αντικειμένων!

Τι να χρησιμοποιήσετε σε ένα καθαριστικό υπερήχων; 

Σε   καθαριστικό υπερήχων θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο καθαριστικά που έχουν σχεδιαστεί για καθαρισμό  με υπερήχους. Τέτοιοι παράγοντες είναι μη εύφλεκτοι και είναι συνήθως υδατικά διαλύματα

Ιδιότητες συσκευής:

  • Το πλυντήριο έχει χωρητικότητα 600ml
  • Το πλυντήριο έχει λειτουργία θέρμανσης
  • Δυνατότητα ρύθμισης χρόνου εργασίας
  • Διαθέτει καλάθι με λαβή απορρόφησης κραδασμών και κάλυμμα απορρόφησης θορύβου

Οθόνη LCD με πίνακα ελέγχου:

Το πλυντήριο που προτείνουμε έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τον χρόνο λειτουργίας και τη θερμοκρασία, εξασφαλίζοντας πλήρη έλεγχο της διαδικασίας καθαρισμού.

Όλες οι παράμετροι εμφανίζονται στην οθόνη LCD. Η λειτουργία ολόκληρης της συσκευής είναι απλή και διαισθητική. Το πλυντήριο διαθέτει επίσης μονωτικούς μετατροπείς που παρέχουν πρόσθετη προστασία για τα καθαρισμένα προϊόντα.

Το σετ περιλαμβάνει:

  1. Καθαριστικό υπερήχων Sonicco ULTRA-9600
  2. Καλώδιο τροφοδοσίας
  3. Καλάθι

Ένα βιομηχανικό καθαριστικό υπερήχων είναι εξειδικευμένος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται σε εργαστήρια και εργοστάσια.  Ο υπερηχητικός καθαρισμός του εξοπλισμού και των εξαρτημάτων του δεν απαιτεί πολύ χρόνο -  τα βιομηχανικά πλυντήρια βελτιώνουν την εργασία σε κάθε επιχείρηση . Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου υπερήχων δεν μπορεί να συγκριθεί με τον μηχανικό καθαρισμό, ο οποίος συχνά απαιτεί πολύ χρόνο, προσπάθεια και υπομονή. Χρησιμοποιώντας καθαριστικά υπερήχων για τον καθαρισμό, μπορείτε να εστιάσετε στους στόχους σας (αντί να ανησυχείτε για μολυσμένα μέρη) και να βελτιώσετε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.  Η χρησιμότητά τους εκτιμάται όλο και περισσότερο από βιομηχανικές εταιρείες , συνεργεία αυτοκινήτων κ.λπ. Είναι επίσης αναντικατάστατα κατά την ανακαίνιση ιστορικών στοιχείων.  Χάρη σε αυτό, κερδίζετε προσωπική άνεση, καθώς και την άνεση των πελατών σας.

Οι μετατροπείς μεγάλης διαμέτρου εξασφαλίζουν καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού και αυξάνουν την απόδοση της συσκευής. 

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χάλυβα.

Τεχνικές προδιαγραφές:

  • Υλικό δεξαμενής:  ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χωρητικότητα:  600mL
  • Οθόνη:  LED
  • Τροφοδοσία:  220 ~ 240 V
  • Συχνότητα υπερήχων:  40 kHz
  • Ισχύς υπερήχων:  35W

Διαστάσεις καλαθιού:

  • Πλάτος: 9 cm
  • Μήκος: 14,8 cm
  • Ακτίνα στρογγυλοποίησης: 4,5 cm
Αναπτύξτε την περιγραφή

Παραγωγός Calissimo