Ένα επαγγελματικό σετ κομμωτηρίου από την Frcolor Τα αξεσουάρ κομμωτηρίου είναι ένα αξιόπιστο αξεσουάρ κατά τη διάρκεια των θεραπειών κομμωτικής σε επαγγελματικό σαλόνι ομορφιάς ή στο σπίτι. Το...
Κωδικός προϊόντος: Z-423
EAN: 5903816490124
Παραγωγός: Calissimo
8,43 €
6,49 €
5,23 € / καθαρά + (1,26 € VAT 24%)
Εξοικονομήστε!
1,94 €
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 6555 Τεμ.
Παράδοση απο: 11,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος

Ένα επαγγελματικό σετ κομμωτηρίου από την Frcolor

Τα αξεσουάρ κομμωτηρίου είναι ένα αξιόπιστο αξεσουάρ κατά τη διάρκεια των θεραπειών κομμωτικής σε επαγγελματικό σαλόνι ομορφιάς ή στο σπίτι. Το σετ έχει όλα τα στοιχεία για ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά κουρέματα. Αυτό το σετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκμάθηση κομμωτικής.

Το σετ περιλαμβάνει 7 στοιχεία:

  • ψαλίδι κομμωτηρίου από ατσάλι υψηλής ποιότητας
  • διαλυτικά κομμωτηρίου με οδοντωτή λεπίδα, που χρησιμοποιούνται για σκίαση ή αραίωση μαλλιών
  • χτένα - πολυλειτουργική, για καθημερινή χρήση - κούρεμα, χτένισμα και styling μαλλιών. Κατασκευασμένο από αντιστατικό, ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Έχει δύο διαφορετικές αποστάσεις μεταξύ των δοντιών και στις δύο πλευρές.
  • κάπα κομμωτηρίου - κουμπωμένη στο λαιμό, σε universal μαύρο χρώμα.
  • βούρτσα
  • θήκη - όλα τα στοιχεία είναι συσκευασμένα σε θήκη με φερμουάρ. Χάρη σε αυτό, ολόκληρο το σετ θα είναι πάντα στη θέση του χωρίς φόβο να χάσει τα στοιχεία. Από οικολογικό δέρμα
  • Πανί καθαρισμού από μικροΐνες - σας επιτρέπει να διατηρείτε τα εργαλεία σας καθαρά με γρήγορο και ευχάριστο τρόπο

Ψαλίδι κομμωτηρίου + σετ αραίωσης

Το δεξιόχειρο ψαλίδι κομμωτηρίου Frcolor που προσφέρεται στο σετ είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Ιδανικό για επαγγελματίες και αρχάριους κομμωτές.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του ψαλιδιού είναι η βίδα νέας γενιάς. Διευκολύνει την προσαρμογή της τάσης των πλαισίων ψαλιδιού στις ατομικές σας ανάγκες.

Το ψαλίδι και τα μαχαίρια αραίωσης έχουν ακονιστεί με λέιζερ, γεγονός που τους επιτρέπει να παραμένουν αιχμηρά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εξισορρόπηση του ψαλιδιού και το τέλειο προφίλ τους εξαλείφει το αίσθημα κόπωσης κατά τη διάρκεια της πολύωρης εργασίας.

Έχουν πρωτότυπο σχέδιο.

Το γέμισμα των ματιών του ψαλιδιού αποτρέπει πιθανούς τραυματισμούς και εκδορές κατά την εργασία.

Αναπτύξτε την περιγραφή

Παραγωγός Calissimo