Κωδικός προϊόντος: ZES-NOZ-01
EAN: 5903816472205
Παραγωγός: FRCOLOR
9,14 €
5,49 €
4,43 € / καθαρά + (1,06 € VAT 24%)
Εξοικονομήστε!
3,65 €
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 249 Τεμ.
Παράδοση απο: 11,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος
Επαγγελματικό σετ κομμωτηρίου Frcolor
 

Τα αξεσουάρ κομμωτηρίου είναι ένα αξιόπιστο αξεσουάρ κατά τη διάρκεια των περιποιήσεων κομμωτικής σε επαγγελματικό σαλόνι ομορφιάς ή στο σπίτι . Το σετ έχει όλα τα στοιχεία για ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά κουρέματα. Αυτό το κιτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκμάθηση κομμωτικής.

Το σετ περιλαμβάνει 5 στοιχεία:

  • ψαλίδι κουρέα από ατσάλι υψηλής ποιότητας

  • διαλυτικό κομμωτηρίου με οδοντωτή λεπίδα για αραίωση ή αραίωση των μαλλιών

  • χτένα - πολυλειτουργική, για καθημερινή χρήση - κούρεμα, χτένισμα και styling. Κατασκευασμένο από αντιστατικό, ελαφρύ και ανθεκτικό πλαστικό ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες

  • Κάπα κομμωτηρίου - κουμπωμένη στο λαιμό, σε universal μαύρο χρώμα.

  • θήκη - όλα τα στοιχεία είναι συσκευασμένα σε θήκη με φερμουάρ. Χάρη σε αυτό, όλο το σετ θα είναι πάντα στη θέση του χωρίς φόβο να χάσει τα στοιχεία. Από οικολογικό δέρμα.

Ψαλίδι κομμωτηρίου + σετ αραίωσης

Το δεξιόχειρο ψαλίδι κομμωτηρίου Frcolor που περιλαμβάνεται στο σετ είναι πολύ υψηλής ποιότητας . Ιδανικό για επαγγελματίες και αρχάριους κομμωτές .

Η βίδα νέας γενιάς είναι μεγάλο πλεονέκτημα του ψαλιδιού . Καθιστά εύκολη την προσαρμογή της τάσης των πλαισίων του ψαλιδιού στις ατομικές σας ανάγκες.

Το ψαλίδι και οι πλάκες αραίωσης έχουν ακονιστεί με λέιζερ , γεγονός που τους επιτρέπει να παραμένουν αιχμηρά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ισορροπία του ψαλιδιού και το τέλειο προφίλ τους μειώνουν το αίσθημα κόπωσης κατά τη διάρκεια της πολύωρης εργασίας.

Έχουν πρωτότυπο σχέδιο .

Τα γεμίσματα με πλέγμα ψαλιδιού αποτρέπουν πιθανούς τραυματισμούς και εκδορές κατά την εργασία.

Πελάτη, να θυμάστε ότι τα ψαλίδια έχουν λαδωθεί, αλλά η σωστή χρήση και η συντήρησή τους βελτιώνουν την ποιότητα εργασίας και την αντοχή του ψαλιδιού.

Αναπτύξτε την περιγραφή

Παραγωγός FRCOLOR