Επαγγελματική κεφαλή κομμωτή Brandon 40 εκατοστά Η κεφαλή κομμωτή από την Calissimo είναι ένα μοναδικό εργαλείο, δημιουργημένο με σκοπό τους επαγγελματίες και τους μαθητές που ασχολούνται με την τέχνη της κομμωτικής.
Κωδικός προϊόντος: BRANDON-BROWN
EAN: 5903816441256
Παραγωγός: Calissimo
27,99 €
22,57 € / καθαρά + (5,42 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 1300 Τεμ.
Παράδοση απο: 11,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος

Επαγγελματική κεφαλή κομμωτηρίου Brandon 40 εκατοστά

Η κεφαλή κομμωτηρίου από την Calissimo είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, δημιουργημένο με σκοπό τους επαγγελματίες και τους μαθητές που ασχολούνται με την τέχνη της κομμωτικής. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η κεφαλή επιτρέπει μια ευρεία γκάμα κομμωτικών πρακτικών - από το κούρεμα, μέχρι το styling και τις προηγμένες χτενίσματα. Χάρη στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών παραγωγής, τα μαλλιά στην κεφαλή διατηρούν την φυσική εμφάνισή τους και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε διάφορες επεμβάσεις.

Τα μαλλιά δεν μπερδεύονται, κάτι που διευκολύνει κάθε τύπο εργασίας. Μπορούν να στεγνώνονται, να μπούν σε μπούκλες ή να ισιώνονται χωρίς ανησυχία, διατηρώντας την ιδανική κατάστασή τους. Ιδανική για όποιον επιθυμεί να βελτιώσει τις δεξιότητές του στην κομμωτική τέχνη, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους φοιτητές σχολών αισθητικής.

Χαρακτηριστικά:

  • Μη μπερδεμένα μαλλιά
  • Υψηλή αντοχή στη θερμότητα
  • Καθολικές διαστάσεις
  • Φυσική εμφάνιση μαλλιών
  • Ελαστικότητα και αντοχή
  • Ευκολία στο μοντελάρισμα

Αυτό το εργαλείο σχεδιάστηκε με σκοπό τη μέγιστη άνεση χρήσης. Ταιριάζει σε κάθε τυπική βάση τριπόδου διαμέτρου 2,5 εκ., κάνοντάς το πολύ λειτουργικό και εύκολο στην τοποθέτηση. Λόγω της παντοκρατορίας του, κάθε χρήστης, ανεξάρτητα από το επίπεδο προχωρημένο, θα βρει το ιδανικό εργαλείο για άσκηση και βελτίωση των κομμωτικών του δεξιοτήτων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Μήκος μαλλιών: 40 εκ.
  • Υλικό μαλλιών: Φυσικό

Σε κάθε κεφαλή προστίθεται μια βάση στήριξης για την τοποθέτηση της κεφαλής στο τραπέζι. Σταθεροποιεί ιδανικά την κεφαλή κατά την χτένιση.

Με την κεφαλή μας θα μάθετε εύκολα να χτενίζετε τα μαλλιά.

Σημαντικό: Πρέπει να χτενίσετε την κεφαλή πολλές φορές για να αφαιρέσετε τα παραγωγικά υπολείμματα.

Αναπτύξτε την περιγραφή

Κατηγορία 100% Φυσικά μαλλιά

Παραγωγός Calissimo