Υδροδερμοαπόξεση Καθαρισμός υδρογόνου 7σε1 Η υδροδερμοαπόξεση είναι μια θεραπεία που θεωρείται επανάσταση στην κοσμητολογία , χάρη σε μια τεχνολογία που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κλασικής...
Κωδικός προϊόντος: HYDRA-ALICE
EAN: 5903816449283
Παραγωγός: Calissimo
1 869,99 €
1 508,06 € / καθαρά + (361,93 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 25 Τεμ.
Παράδοση απο: 50,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος
Προδιαγραφές

Υδροδερμοαπόξεση Καθαρισμός υδρογόνου 7σε1

Η υδροδερμοαπόξεση είναι μια θεραπεία που θεωρείται επανάσταση στην κοσμητολογία, χάρη σε μια τεχνολογία που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κλασικής δερμοαπόξεσης, δηλαδή της απολέπισης της παλιάς επιδερμίδας, με την ταυτόχρονη εφαρμογή ενεργών ουσιών..

Η καινοτομία της θεραπείας και της συσκευής υδροδερμοαπόξεσης οφείλεται στη χρήση τεχνολογίας επανάστασης - το συνδυασμό της μεθόδου που χρησιμοποιείται στη μικροδερμοαπόξεση κορούνδιο ή διαμάντι με εκείνη της χημικής δερμοαπόξεσης. Επιπλέον, η χρήση σκευασμάτων που ανακουφίζουν τις παρενέργειες, όπως το κόκκινο ή ο ερεθισμός του δέρματος, έχει εδώ μεγάλη σημασία.

Ο συνδυασμός προσφέρει ευκαιρίες:

  • Καθαρισμός με υδρογόνο / Υδραυλική λείανση: Καθαρίζει το πρόσωπο, κάνει απολέπιση, καθαρίζει τους πόρους
  • Ψυχρό σφυρί: Καταπραΰνει το δέρμα μετά τη θεραπεία
  • Κεφαλή υπερήχων: Προάγει τη μικροκυκλοφορία και αναζωογονεί το δέρμα
  • Πολυπολικά κύματα RF: συμπαγής μοντελοποίηση, λίφτινγκ
  • Έγχυση οξυγόνου: αναζωογονεί το δέρμα
  • Οξυγόνο CO2: συμβάλλει στην οξυγόνωση του δέρματος και την τόνωσή του

Ενδείξεις της υδροδερμοαπόξεσης:

  • Η ιδανική θεραπεία για κάθε τύπο δέρματος
  • Για την αντιμετώπιση της ακμής, της υπερμελάγχρωσης, των ρυτίδων, της λείανσης της επιδερμίδας
  • Απαραίτητο για το ξηρό δέρμα
  • Η τέλεια θεραπεία μετά τις διακοπές - περιποίηση του δέρματος μετά την ηλιοθεραπεία ή το αποξηραμένο από τον ήλιο δέρμα

Χάρη στον εξειδικευμένο εξοπλισμό, και ιδίως στην ακριβή άκρη της συσκευής υδροδερμοαπόξεσης, οι δραστικές ουσίες μπορούν να φτάσουν σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χωρίς να χρειάζεται η χρήση υψηλών συγκεντρώσεων οξέων για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό έχει θετική επίδραση στην άνεση του ασθενούς και μειώνει σημαντικά το χρόνο θεραπείας.

Πλεονεκτήματα της υδροαπόξεσης:

  • Προσφέρει ευρύ φάσμα επιλογών θεραπείας (ευρύτερο από ό,τι στη μικροδερμοαπόξεση)
  • Εγγυάται μεγαλύτερη ικανοποίηση του πελάτη από ό,τι με τη μικροδερμοαπόξεση!
  • Δίνει καλύτερα αποτελέσματα από τη μικροδερμοαπόξεση
  • Στα χειρουργεία που έχουν ήδη αγοράσει τη συσκευή, η θεραπεία έχει γίνει μία από τις πιο συχνά εκτελούμενες επεμβάσεις!
  • Κάθε μονάδα συνοδεύεται από ένα σετ 6 κεφαλών μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντια
  • Ένα ακροφύσιο ψεκασμού μπορεί να προστεθεί σε κάθε κιτ, εάν δεν περιλαμβάνεται στο βασικό κιτ.

Η υδατική μικροδερμοαπόξεση είναι ένας εξοπλισμός υδροδερμοαπόξεσης που συνδυάζει εκχύλιση, καθαρισμό, απολέπιση, αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση.

Η πολυπολική κεφαλή με ραδιοσυχνότητα αποδίδει τελικά θερμική ενέργεια BIO μετατρέποντας ενέργεια υψηλής συχνότητας. Αποκαθιστά τη λειτουργία των κυττάρων, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, διασπά τα λίπη, ομαλοποιεί τις ορμόνες προκαλώντας διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών. Προάγουν την αναζωογόνηση του κολλαγόνου μέσω της διέγερσης. Πρόκειται για μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας που αποκαθιστά την ισορροπία στο πρόσωπο και το σώμα.

Η Βιοπολική κεφαλή θερμαίνει τον ζωντανό ιστό χρησιμοποιώντας μη ιονίζουσα ακτινοβολία. Λειτουργεί πολύ καλά στην περιοχή των ματιών.

Η κεφαλή υπερήχων εμπλουτίζει τα κύτταρα του δέρματος με θρεπτικά συστατικά Το αναζωογονητικό αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά την πρώτη θεραπεία Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, το ενυδατώνει και το τονώνει Παράγει κολλαγόνο για να συσφίξει το δέρμα που έχει χάσει την ελαστικότητά του Lifting effect

Το κρύο σφυρί  αφαιρεί τις ρυτίδες και συρρικνώνει τους πόρους. Χρησιμεύει επίσης για να καταπραΰνει μετά από μικροδερμοαπόξεση και παρόμοιες θεραπείες.

Η έγχυση οξυγόνου βοηθά στην εισαγωγή δραστικών σκευασμάτων στο δέρμα με τη χρήση καθαρισμένου αέρα μέσω μιας ειδικής κεφαλής, μιας αερογράφισης που διαθέτει δοχείο για οποιαδήποτε σκευάσματα.

Το οξυγόνο CO2 παρέχει τη δυνατότητα εντατικής οξυγόνωσης του δέρματος, το οποίο έτσι διεγείρεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της κατάστασής του. Ταυτόχρονα, μπορεί να απομακρύνει βαθιά τη βρωμιά από την επιδερμίδα. Το οξυγόνο ακραίας πίεσης και το θρεπτικό υγρό μπορούν να διεγείρουν την αναβίωση του ινώδους ιστού στο χόριο, να διεγείρουν τον κυτταρικό μεταβολισμό.

Βοηθά στην αντιμετώπιση: ακμής, κηλίδων, αφαίρεση σακουλών κάτω από τα μάτια, ξηρότητα, ρυτίδες, ενυδάτωση, τραχύτητα, θαμπάδα, χαλαρές πτυχές του δέρματος, λεύκανση του δέρματος.

Αναπτύξτε την περιγραφή

Παραγωγός Calissimo