Οι επαγγελματικές καρέκλες μακιγιάζ διευκολύνουν πολύ την εργασία και σας επιτρέπουν να κάνετε ακριβές μακιγιάζ σε όλες τις συνθήκες. Είναι ιδανικά για σταθερά σαλόνια ομορφιάς και για καλλιτέχνες...
Κωδικός προϊόντος: MAKE-UP-02-CICI-SILVER
EAN: 5903816486967
Παραγωγός: Calissimo
71,49 €
57,65 € / καθαρά + (13,84 € VAT 24%)
Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
Χρόνος αποστολής: 72 ώρες
Στην αποθήκη: 7 Τεμ.
Παράδοση απο: 25,00 €
Προσθήκη
Κοινοποίηση
Περιγραφή προϊόντος
Προδιαγραφές

Οι επαγγελματικές καρέκλες μακιγιάζ διευκολύνουν πολύ την εργασία και σας επιτρέπουν να κάνετε ακριβές μακιγιάζ σε όλες τις συνθήκες. Είναι ιδανικά για σταθερά σαλόνια ομορφιάς και για καλλιτέχνες μακιγιάζ που εργάζονται σε σπίτια πελατών. Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε make-up artist με αυτοεκτίμηση, που θα διευκολύνει πολύ τη δουλειά.

Η καρέκλα είναι ελαφριά και σταθερή. Μετά το δίπλωμα, καταλαμβάνει λίγο χώρο, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολα στο σπίτι. Αδιάβροχο υλικό.

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της καρέκλας είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας αδιάβροχο ύφασμα . Χάρη σε αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως λερωθεί με υγρά ή άλλα καλλυντικά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι νερό και σαπούνι για να απαλλαγείτε από τη βρωμιά.

Η πολυθρόνα μακιγιάζ μας έχει καθολικές διαστάσεις προσαρμοσμένες σε όλους , έτσι ώστε εσείς και ο πελάτης σας να αισθάνεστε πολύ άνετα.

Διαστάσεις:

  • Πλάτος καθίσματος: 44 cm
  • Μήκος καθίσματος: 44 cm: 39,5 cm
  • Ύψος έως το κάθισμα: 45 cm
  • Ύψος μέχρι την πλάτη: 85 cm
  • Συνολικό πλάτος: 54 cm
  • Πλάτη: 16 cm x 54 cm
Αναπτύξτε την περιγραφή

Παραγωγός Calissimo